Íves öntapadó anyagok

Legyen szó bármilyen nyomathordozóról, ragasztóról vagy méretről, nálunk szinte biztosan megtalálja!

A K+R Kereskedelmi Kft. - 1999 óta az íves öntapadók piacvezető beszállítója Magyarországon* - a régió legnagyobb raktárkészletével áll jelenlegi és jövőbeni kedves megrendelői szolgálatára.
 
A kiváló minőségéről közismert JAC márkanevű alapanyagaink mellett megtalálhatóak, a szintén az Avery Dennison által gyártott Fasson és Adespan öntapadók, valamint egyéb, kedvező árfekvésű matrica alapanyagok is.
 
*A FINAT jelentések alapján.

bővebb információ
Íves öntapadó anyagok

Nyomdafestékek

Cégünk a Siegwerk illetve a Jänecke + Schneemann német festékgyártó cégek termékeit forgalmazza ofszet, UV ofszet, flexo és UV flexo nyomáshoz.

A K+R Kereskedelmi Kft. megalakulása óta a cég portfóliójának egyik fontos termékkörét alkotják a nyomdafestékek.
 
Beszállítóink között megtalálható a német Siegwerk, a szintén német Jänecke+Schneemann, valamint a világ vezető biztonsági festékgyátója, a svájci Sicpa.
 
Legyen szó szinte bármely nyomtatási eljárásról, beszállítói hátterünkkel stabil megoldást tudunk nyújtani ügyfeleink részére.

bővebb információ
Nyomdafestékek

Klöckner fóliák

A Klöckner Pentaplast kemény PVC fóliák széles körben használt, sokoldalú nyomathordozók, melyek kiváló megoldást jelentenek igényes nyomatok és csomagolások létrehozásához, mivel magas fényt, esztétikus megjelenést és attraktivitást biztosítnak termékének!

A Klöckner Pentaplast cég életében különleges év volt 2015, ugyanis ebben az évben ünnepelte a cég alapításának 50 éves jubileumát!
 
A gyártó bizonyos termékeiből többek között a fizetést megkönnyítő hitelkártyák, különböző gyógyszeripari vagy higiénikus élelmiszeripari csomagolások is készíthetők, melyekkel egyszerűbb a termék becsomagolása, továbbá növelhetik a csomagolt élelmiszer tárolási idejét.
 
Folyamatos fejlesztésekkel és minőségellenőrzéssel biztosítják termékeit magas színvonalát, hogy megrendelőik alapanyag igényeit maradéktalanul kielégíthessék.
 
Cégünk a Klöckner Pentaplast termékei közül a nyomtatásra ajánlott Pentaprint PVC fóliákat forgalmazza. De konkrét igény esetén a cég egyéb termékinek beszerzésében is szívesen közreműködünk.

bővebb információ
Klöckner fóliák
Töltődjön fel a STAFIX®STATIC fóliával vagy találjon fogást a STAFIX®GRIP fóliával!
 
Válassza a STAFIX®STATIC vagy STAFIX®GRIP fóliákat, ha sokféle sík felületre könnyen felhelyezhető és nyom nélkül eltávolítható, környezetbarát címkéket készítene beltéri reklámakciókhoz! 
 
Kínálatunkban számos nyomási eljáráshoz talál megfelelő STAFIX fóliát!

bővebb információ
Stafix fóliák

SkyFol a világ vezető üvegfólia gyártóinak termékeit öleli egybe, a K+R Kft. saját bejegyzett márkaneve. A világ egyik legszélesebb kínálatát nyújtjuk mind autó-, mind pedig épületfóliák esetében. Tekintse meg oldalainkat és hívja ügyfélszolgálatunkat további információkért a 06-1-410-7611 számon!

 

bővebb információ
Üvegfóliák

A legszélesebb választék speciális autócsomagoló fóliákból Magyarországon. A prémium minőségű Avery Supreme Wrapping film mellett más gyártók autóbevonásra tervezett termékei is elérhetőek (Mactac, Hexis, Arlon). Hívja ügyfélszolgálatunkat további információkért a 06-1-410-7611 számon!

 

bővebb információ
Autócsomagoló fóliák

Az üvegfóliák és autócsomagoló fóliák mellett, Európa egyik legnagyobb szerszám választékából kínálunk professzionális szerszámokat profi telepítőknek üvegfóliázáshoz, autócsomagoláshoz és kővédő fóliázáshoz! Tekintse át szerszámkatalógusunkat és hívja ügyfélszolgálatunkat további információkért a 06-1-410-7611 számon!

 

bővebb információ
Szerszámok
Termékek