1. OFSZET

Konvencionális ofszet nyomtatás:
JÄNECKE + SCHNEEMANN IMPACT SET SOROZAT

Gyors száradású íves ofszetfesték sorozat, mely a gyors keményedésnek köszönhetően gyors továbbfeldolgozást biztosít! Inline lakkozásra is tökéletesen alkalmas. Jó dörzsállóság jellemzi. Mázolt és mázolatlan papírokhoz és kartonokhoz.  2,5 kg-os kiszerelésben kapható!

 

Konvencionális ofszet nyomtatás, alacsony migrációs kockázattal, élelmiszercsomagoláshoz:
SIEGWERK TEMPO NUTRIPACK 2

Alacsony szagszint és optimalizált migráció jellemzi. Kiváló feldolgozási tulajdonságokkal rendelkező festéksorozat. Az összes alkoholos és alkoholmentes nedvesítő rendszerhez. Erős színintenzitás, gyors száradás, kiváló kémiai és fizikai ellenállóság, és felülnyomtathatóság jellemzi.

 

UV ofszet nyomtatás:
JÄNECKE + SCHNEEMANN SUPRA UV 570160-570163 SOROZAT PAPÍRHOZ ÉS KARTONHOZ

Stabil víz-festék egyensúly extrém magas vagy alacsony festékfelvitelnél is. Gyors keményedés. Alacsony ködképződés. Magas kiadósság az optimalizált pigmentáltságnak köszönhetően. Matt és fényes mázolt és mázolatlan papírokhoz. Ezt a festéksorozatot élelmiszercsomagolások nyomásához nem ajánlja a gyártó!

 

UV ofszet nyomtatás, alacsony migrációs kockázattal, élelmiszercsomagoláshoz:
SIEGWERK SICURA PLAST LM

Alacsony migrációjú, radikális száradású UV ofszet sorozat, keményedés után kifejezetten elenyésző  visszamaradó szaggal és migrációs kockázattal, kiemelkedően tapad a szintetikus anyagok széles skáláján.

 

SIEGWERK SICURA PLAST NT / SICURA LITHO NUTRIPLAST

Alacsony migrációjú, radikális száradású UV ofszet sorozat, keményedés után kifejezetten elenyésző  visszamaradó szaggal és migrációs kockázattal, kiemelkedően tapad a szintetikus anyagok széles skáláján.

Ajánlatért lépjen kapcsolatba velünk!

2. FLEXO

UV FLEXO alacsony migrációs kockázattal, élelmiszercsomagoláshoz:
SIEGWERK 39-10 LM

UV-fényre radikális mechanizmussal keményedő flexo-nyomdafesték sorozat műanyagok és egyéb felületek (lakkozott alumínium) széles spektrumához, az összes in-line típusú UV-flexo címke- vagy csomagolóanyag-nyomógéphez alkalmas.

 

UV FLEXO CÍMKENYOMÁSHOZ:
SIEGWERK 39-8

UV-fényre radikális mechanizmussal keményedő flexo-nyomdafesték sorozat papírhoz, inline corona-kezelt polietilénhez, lakkozott/primerezett polietilénhez és lakkozott/primerezett polipropilénhez, PVC-hez és egyéb nyomandó anyaghoz, kifejezetten alkalmas az összes UV-szárítóval felszerelt flexo-címkenyomógéphez. Ezzel a sorozattal a Siegwerk olyan szilikonmentes festéktípust kínál a nyomdáknak, amely megfelelő folyási tulajdonságainak köszönhetően, közvetlenül az edényzetből feldolgozható.

 

VÍZBÁZISÚ FLEXO ALACSONY MIGRÁCIÓS KOCKÁZATTAL, ÉLELMISZERCSOMAGOLÁSHOZ:
AQUALABEL LWB

Az Aqualabel LWB vízbázisú flexo sorozat, magasan pigmentált, alacsony migrációs kockázattal rendelkező nyomdafestékekből áll. A festékek jó gyűrődés-, ragasztószalag- és dörzsállósággal rendelkeznek, papírra, kartonra és fóliákra (pl. PE, PP) való nyomtatáshoz ajánlottak. A festékek a száradást követően nem, vagy alig bocsátanak ki szagot.
A festéksorozat tagjai csak a HSE által jóváhagyott alapanyagokat tartalmazzák, így azokat közvetett élelmiszercsomagoláshoz is fel lehet használni.
A festékeket flexo rendszerekben lehet alkalmazni, alacsony vagy magas sebességgel, alacsony habzási tendenciával. Mélynyomó rendszer alkalmazása is lehetséges.

 

VÍZBÁZISÚ FLEXO CÍMKENYOMÁSHOZ:
SIEGWERK AQUALABEL H.K.

Az Aqualabel H.K. átlátszó, kifejezetten címkenyomtatáshoz kifejlesztett magasan pigmentált vízbázisú flexo festék sorozat, ami alkalmas mázolt és mázolatlan papír, speciális töltőanyaggal (extenderrel) pedig szintetikus fólia és alumínium nyomására.

 

JÄNECKE + SCHNEEMANN 5/B-PMS

Címkenyomtatáshoz kifejlesztett vízbázisú flexo festék sorozat, író- és chromopapírokhoz, valamint termopapírokhoz. A sorozat jó reológiai tulajdonságokkal rendelkezik és a festékezővályúból probléma nélkül nyomtatható. A sorozat speciális összetétele jelentősen hosszabb állásidőt és az aniloxhengerek jobb tisztíthatóságát eredményezi.

Ajánlatért lépjen kapcsolatba velünk!

3. BIZTONSÁGI FESTÉKEK

A svájci SICPA biztonsági festékgyártó cég széleskörű termék és a márkavédelmi megoldásokat és szolgáltatásokat biztosít különböző iparágaknak, így biztosítva a termékek és ellátási lánc integritását.

Néhány példa a felhasználási területekre:

Mezőgazdasági vegyszerek
Ruhaipar
Robbanóanyagok és pirotechnikai cikkek
FMCG
Élelmiszeripar
Egészségügyi és testápolási szerek
Óraipar
Fa, fűrészáru
Stb…

 • Lumineszkáló festékek
  • Fluoreszkáló festékek
  • Foszforeszkáló festékek
  • Láthatatlan penetráló fluoreszkáló festékek (IPF)
 • Számozó festékek
 • Hamisítás elleni festékek
  • Oldószerre reagáló
  • Erasol
  • SEL-festékek (Solvent-reactive Erasable Laser pinter-resistant = oldószerre reagáló, kitörölhető, lézernyomtató-álló)
  • Vízre elfolyó
  • Fehérítőre reagáló
 • tollra reagáló festék
 • érmére reagáló festék
 • kivérző festék
Ajánlatért lépjen kapcsolatba velünk!
Nyomdafestékek