K+R Kereskedelmi Kft.

Cégünket 1990-ben alapítottuk, amely 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás. Az általunk forgalmazott termékek magas minőséget képviselnek, melyeket professzionális felhasználók részére kínálunk. Széles és folyamatosan bővülő termékkínálatunkban megtalálhatók íves öntapadók, nyomdafestékek, hő- és fényvédő fóliák, autócsomagoló fóliák, belsőépítészeti fóliák és a telepítésükhöz szükséges dekorációs és üvegfólia szerszámok.

Termékkörök

Nyomdaipar

Nyomdaipar

Íves öntapadót, vagy nyomdafestéket keres? Cégünk kínálatában könnyedén megtalálhatja az Ön számára legmegfelelőbb terméket, legyen szó ofszet, flexó, szita, vagy digitális nyomtatási eljárásról. Folyamatosan frissülő webshopunkon keresztül számos hasznos információhoz juthat hozzá, úgymint aktuális ár, raktárkészlet, technikai adatlap stb.. Önnek nincs más dolga, mint kényelembe helyeznie magát és elkészítenie online megrendelését: hatékonyan, gyorsan, egyszerűen.

nyomdashop.hu
Skyfol

Skyfol

A Skyfol autófóliák, ablakfóliák és karosszériavédő fóliák a világvezető gyártóinak üzemeiben készülnek, ezzel biztosítva a magas minőséget és a megbízhatóságot. Autókon alkalmazva a megfelelő üvegfóliák komfortosabbá teszik utazását kiszűrve az égető sugárzást, védik bőrét a káros UV sugárzástól, valamint gátolják a szilánkkiválást üvegtörés esetén. Épületeken a hatékony üvegfólia segít kiszűrni a beáramló hőt. A karosszériavédő fóliák alkalmazásával megőrizheti új autója gyári fényezését és makulátlan csillogását.

skyfol.hu
Wraptrade

Wraptrade

Örömmel mutatjuk be Önnek a WrapTrade.com-ot, amely Európa legjobb webáruháza az autóbevonó fóliák, karosszériavédő fóliák, belsőépítészeti fóliák, üvegfóliák és ezek telepítéséhez szükséges szerszámok terén. Tekintse át aktuális termékkínálatunkat egy gyors regisztrációt követően és javasoljuk, hogy iratkozzon fel hírlevelünkre is, ha Ön számára fontos, hogy mindig időben, az elsők között értesüljön újdonságainkról, akcióinkról. Könnyű kezelhetőség, rendkívül széles folyamatosan bővülő kínálat.

wraptrade.com

Rólunk

Rólunk

Kapcsolat

K+R Kereskedelmi Kft.

Székhely: 1195 Budapest, Hofherr Albert u. 3/A
E-mail:
Telefon/Fax: 061-410-7611; 061-416-0350; 061-414-0017; 061-414-0018

Nyitva tartás:
Hétfő - Csütörtök: 8.00-16.30
Péntek: 8.00-15.00

Írjon nekünk!